Financování bydlení

Společně dokážeme vyřešit také možnosti financování na Vaše vysněné bydlení. Ukážeme Vám nejlepší a nejvýhodnější možnosti. A to zdarma.

Náš finanční poradce Vám nachystá nezávazné kalkulace, sdělí, jestli na hypotéku dosáhnete a zařídí pro Vás ten nejlepší hypoteční úvěr či úvěr ze stavebního spoření.

Garantujeme Vám nejnižší úrokové sazby a nejvýhodnější podmínky.

Jak výhodně využít hypotéku?

Při dnešních nízkých úrocích častokrát stává, že si lidí berou hypotéku i v případě, že mají hotovost, ale tu mohou použít a zainvestovat do jiných aktiv.

Pokud si nyní vezmete hypotéku a pořídíte si vlastní bydlení, náklady na bydlení včetně splátky hypotéky Vás vyjdou podobně, jako byste bydleli v podnájmu, ovšem s tím zásadním rozdílem, že budete bydlet ve vlastním.

Nemovitost je navíc jednou z nejlepších investic současnosti a dá se říci, že nejjistějších, neboť o nemovitost už jen tak nepřijdete.

Z dlouhodobého i historického horizontu jsou nemovitosti dobře se hodnotící záležitostí, tudíž je velká pravděpodobnost, že pokud nemovitost pořídíte dnes, za nějakých pár let její hodnota vzroste. Zato, kdybyste bydleli v podnájmu, tak stále platíte za něco, co nebude nikdy Vaše, pouze přeplácíte za podnájem.

Chcete poradit s financováním?

Případné dotazy Vám rád zodpoví:

Jsme tady s Vámi už 32 let.
Máme nejširší nabídku v Olomouci a okolí.
Stará se o Vás tým 15 odborníků.
Jsme DACHI.
aktuálních nabídek
780
aktuálních nabídek
prodaných nemovitostí
3850
prodaných nemovitostí
realizovaných pronájmů
5269
realizovaných pronájmů
realizovaných projektů
33
realizovaných projektů

Chcete mít přehled o novinkách ze světa realit?

Realitní kancelář DACHI s. r. o.

telefon
TELEFON
+420 736 532 201
email
E-MAIL
dachi@dachi.cz
adresa
NAVŠTIVTE NÁS NA ADRESE
Ztracená 34, 779 00 Olomouc