Prodej luxusního rodinného domu v Prostějově, ul. Máchova

S potěšením Vám představuji tuto exkluzivní nemovitost, která se tyčí v srdci města Prostějov. Tento majestátní jednogenerační dům, k němuž patří klidná a elegantní část u Kolářových sadů, vás nadchne svou nepřekonatelnou krásou a luxusem. Po nedávné kompletní rekonstrukci, která probíhala s ohromnou péčí a smyslem pro detail.

Nádhera tohoto domu se odráží již ve vstupní části, kde se setkáváte se vstupní chodbou, jejíž podlahu zahřívá podlahové vytápění. Moderní prvky a špičkové vybavení jsou patrné na první pohled.

Z chodby postupujete do rozlehlého obývacího pokoje, jenž spojuje komfort a eleganci. Jeho propojení s jídelním koutem vytváří prostor pro společné chvíle, zatímco kuchyňský kout je vybaven špičkovými spotřebiči, které usnadní přípravu každého pokrmu. Zde se nachází technická místnost, kde kondenzační kotel pečuje o útulnou atmosféru v celém domě. Samostatné WC.
Po elegantním schodišti stoupáte do prvního patra, kde se otevírá svět tří pokojů, z jednoho pokoje vstup na balkon. Hlavní koupelna je skutečným výkladem luxusu – dvě umyvadla, WC, vanou i sprchovým koutem tvoří harmonický celek, který zve k relaxování a péči o sebe.
A teď, když se vydáte do útrob druhého patra, otevře se vám prostor určený pro odpočinek a relaxaci. Zde se nachází obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (vestavěné dvě lednice, mikrovlnná trouba, myčka), šatna. V koupelně zde nalezneme vanu, umyvadlo a WC.
Klíčovým prvkem tohoto domu je také klimatizace, která se postará o stálý komfort bez ohledu na venkovní teploty.
Ale nekončí to jen u interiéru. Suterén domu nabízí praktickou garáž, která pojme až dva automobily. Místnost spižírny a úložné prostory jsou tu pro vaši organizaci a pohodlí. Altán na zahradě pak představuje místo setkání s rodinou a přáteli, kde můžete využít kuchyňský kout, WC a sklad pro veškeré potřeby.

Tento dům je nejen symbolem krásy a elegance, ale také důkazem inženýrského mistrovství. Každý detail byl pečlivě promyšlen a proveden. Od renomovaných výrobců Prüm a dalších byla vybrána ta nejkvalitnější zařízení, abyste se mohli těšit na dlouhá léta bezstarostného a nádherného bydlení.

Rekonstrukce, jež byla ukončena v roce 2020, zahrnovala nejen nové konstrukce střechy a podlah, ale také další zlepšení, která přispívají k dokonalosti domova. Energetická náročnost domu dosahuje třídy B, což zajišťuje efektivní vytápění a šetrný provoz.

Zastavěná plocha domu je 180 m2, avšak to je pouze základ pro vaši představivost, která se může rozevřít na zahradu o rozloze 187 m2. Tato zahrada se stane místem pro vaše radosti a klidné okamžiky.

Tento dům není jen nemovitostí. Je to dům, který vás obklopí péčí, luxusem a harmonií moderního života. Jeho uspořádání je ideální pro rodinu s dospívajícími dětmi, kteří ocení klidnou lokalitu v centru města. Vybavení a design domu splňuje vysoké nároky na moderní bydlení.
Cena:
13 826 700 CZK
vč. provize RK a právních služeb

Kontaktujte poradce

Pošlete dotaz k nabídce

Napište poradci pro další informace či domluvení prohlídky.
Odesláním formuláře souhlasíte s ochranou osobních údajů.

Parametry nemovitosti

  • Číslo nabídky:18865
  • Užitná plocha:367 m2
  • Umístění :Máchova, Prostějov
  • Stav objektu :velmi dobrý
  • Konstrukce :cihlová
  • Poloha:centrum obce
Jsme tady s Vámi už 32 let.
Máme nejširší nabídku v Olomouci a okolí.
Stará se o Vás tým 15 odborníků.
Jsme DACHI.
aktuálních nabídek
780
aktuálních nabídek
prodaných nemovitostí
3850
prodaných nemovitostí
realizovaných pronájmů
5269
realizovaných pronájmů
realizovaných projektů
33
realizovaných projektů

Chcete mít přehled o novinkách ze světa realit?

Realitní kancelář DACHI s. r. o.

telefon
TELEFON
+420 736 532 201
email
E-MAIL
dachi@dachi.cz
adresa
NAVŠTIVTE NÁS NA ADRESE
Ztracená 34, 779 00 Olomouc