Prodej rodinného domu v Dolanech u Olomouce

K prodeji nabízíme krásný rodinný dům se zahradou v Dolanech, atraktivní a žádané lokalitě s výbornou dopravní dostupností, skvělou občanskou vybaveností a blízkostí přírody.
V přízemí domu je velká předsíň, kuchyň a obývací pokoj s bezbariérovou koupelnou, kotelna (kotel na TP+elektrický bojler) a WC. Vytápění domu a ohřev vody je řešen plynovým kotlem, novým kotlem na TP, na který je napojen i elektrický bojler. V případě zbudování nájezdu ke vstupním dveřím (cca 30cm schod) je celé přízemí domu bezbariérové. V patře se nacházejí tři obytné místnosti, jedna z nich je připravena na umístění kuchyně (el. rozvody, digestoř do komína) a prostorná koupelna s WC, vanou i sprchovým koutem. Dále je v patře balkon orientovaný do zahrady a vstup na prostornou půdu. Před domem je místo pro menší předzahrádku nebo dvě příčná parkovací stání. Velkou výhodou je prostorná zahrada, s možností budoucího zastavění. Průčelí domu je orientováno JJZ směrem.
Dům je k dokončení rekonstrukce, má nová okna, podlahy, dvoje vstupní dveře, tepelnou izolaci půdy, dvě nové koupelny, nové jsou i rozvody tepla, vyvedené až na půdu. Je zde možnost půdní vestavby (i patrové), vše podloženo statickým posudkem. K dispozici je i projektová dokumentace jak k domu, tak i k dokončení rekonstrukce (zateplení, půdní vestavba). Dům má malý sklep, balkon a velkou zahradu se zahradním domkem o třech místnostech (dílna + dvě kůlny na dřevo, uhlí, kola, kočárky atd.). Je zde zavedena obecní voda, elektřina 230/400v. Odpad je sveden do tříkomorové jímky, stočné se neplatí, vývoz jednou za cca 2 roky (cca 4000,- Kč za odčerpání, vývoz i likvidaci).
V Dolanech najdete širokou škálu sportovního i kulturního vyžití, školu, školku, lékaře pro dospělé i děti, několik hřišť, obchodů a restaurací. Okolí obce pak přímo vybízí k rozličným sportovním či turistickým aktivitám, na západ se rozprostírá rovina, na východ jsou samé zalesněné kopce. Pro cyklisty, turisty, běžce, houbaře, aktivní důchodce nebo rodiny s dětmi je to v Dolanech přímo ráj.
V případě zájmu nebo jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Cena:
5 850 000 CZK

Kontaktujte poradce

Pošlete dotaz k nabídce

Napište poradci pro další informace či domluvení prohlídky.
Odesláním formuláře souhlasíte s ochranou osobních údajů.

Parametry nemovitosti

  • Číslo nabídky:19083
  • Užitná plocha:395 m2
  • Stav objektu :velmi dobrý
  • Konstrukce :smíšená
  • Poloha:centrum obce
  • Sklep:ano
Jsme tady s Vámi už 32 let.
Máme nejširší nabídku v Olomouci a okolí.
Stará se o Vás tým 15 odborníků.
Jsme DACHI.
aktuálních nabídek
780
aktuálních nabídek
prodaných nemovitostí
3850
prodaných nemovitostí
realizovaných pronájmů
5269
realizovaných pronájmů
realizovaných projektů
33
realizovaných projektů

Chcete mít přehled o novinkách ze světa realit?

Realitní kancelář DACHI s. r. o.

telefon
TELEFON
+420 736 532 201
email
E-MAIL
dachi@dachi.cz
adresa
NAVŠTIVTE NÁS NA ADRESE
Ztracená 34, 779 00 Olomouc