Prodej horského bytu/apatrmanu 1+kk s galerií, 37 m2 v Loučné nad Desnou.

Nabízíme Vám prodej cihlového bytu/apartmánu 1+kk s galerií, 37 m2 v Loučné nad Desnou. Jedná se o moderní a velmi vkusně navržený byt/apartmán ve 3. NP revitalizovaného projektu staré nevyužívané továrny v krásné horské obci, která se rychle rozvíjí. Celkově nabízíme 26 horských bytů ve třech nadzemních podlažích, které propojují 2 prosklené výtahy dokonale zateplené budovy. To vše s výhledem na okouzlující přírodu Jeseníků.
Pohodlné parkovaní přímo u bytového domu samozřejmostí, podobně jako venkovní posezení u grilu a dětské hřiště, lyžárna či úschovna kol.
Interiér bytu je navržený v dokonalém souladu s horkým prostředím. V celém bytě podlahové vytápění. Nová okna s elektricky ovládanými žaluziemi, interiérové dveře zn. Porta Doors. Podlahy vinylové + keramická dlažba. Kvalitně vybavená koupelna v nadčasovém provedení. Kuchyně vyrobená na míru vč. vestavěných spotřebičů zn. Teka. Interiér, zařízení bytu a jeho funkční prvky, jsou navržené s důrazem na vysokou kvalitu provedení a použitých materiálů v souladu s přírodou a kulturou chráněné krajinné oblasti Jeseníky, v blízkostí řeky Desna.
V Loučné nad Desnou a jejím okolí najdete spoustu zajímavých míst, letních a zimních aktivit s možností aktivního odpočinku a relaxu, cyklistiky, lyžovaní, výletu za kulturou či do termálních lázní. To vše snadno a rychlé díky pravidelnému spojení vlakem z Olomouce i Brna, bez nutnosti řídit dopravní prostředek.
Byt můžete užívat k vlastní rekreaci nebo také jako investiční byt s garantovaným výnosem z nájmu 7,34% ročně. Starosti s nájemníky a správou bytu nechte na nás. Zdá se Vám to být nemožné? S námi to možné je!
Cena:
5 190 000 CZK

Kontaktujte poradce

Pošlete dotaz k nabídce

Napište poradci pro další informace či domluvení prohlídky.
Odesláním formuláře souhlasíte s ochranou osobních údajů.

Parametry nemovitosti

  • Číslo nabídky:19129
  • Užitná plocha:37 m2
  • Vlastnictví :osobní
  • Stav objektu :velmi dobrý
  • Konstrukce :cihlová
  • Poloha:klidná část obce
  • Výtah:ano

Podobné nabídky

Jsme tady s Vámi už 32 let.
Máme nejširší nabídku v Olomouci a okolí.
Stará se o Vás tým 15 odborníků.
Jsme DACHI.
aktuálních nabídek
780
aktuálních nabídek
prodaných nemovitostí
3850
prodaných nemovitostí
realizovaných pronájmů
5269
realizovaných pronájmů
realizovaných projektů
33
realizovaných projektů

Chcete mít přehled o novinkách ze světa realit?

Realitní kancelář DACHI s. r. o.

telefon
TELEFON
+420 736 532 201
email
E-MAIL
dachi@dachi.cz
adresa
NAVŠTIVTE NÁS NA ADRESE
Ztracená 34, 779 00 Olomouc