Prodej hotelu, Znojmo, Jihomoravský kraj

Nabízíme k prodeji unikátní luxusní nemovitost v krásném prostředí Znojma. Tento patrový hotel se nachází na adrese Na Valech 1556/7 a nabízí zcela exkluzivní a luxusní ubytování pro náročné klienty. Objekt je postaven ze smíšených materiálů a má celkovou zastavěnou plochu 202m² a užitnou plochu 600m². Nachází se na rozlehlé parcele o rozloze 1181m², která poskytuje dostatek soukromí a klidu.

Tato luxusní nemovitost je vybavena všemi moderními prvky a nabízí vynikající zázemí pro náročné klienty. K dispozici je kompletní vybavení včetně kanalizace a plynovodu, což zaručuje maximální pohodlí a komfort. Objekt je ve velmi dobrém stavu a byl pečlivě udržován a renovován, aby splňoval nejvyšší standardy.

Tento hotel se nachází v krásném prostředí s nádherným výhledem na okolní krajinu a nabízí luxusní ubytování pro náročné klienty. V okolí se nachází mnoho zajímavých míst k návštěvě a aktivit, což zaručuje nezapomenutelný pobyt. Pokud hledáte exkluzivní a luxusní ubytování v krásném prostředí, tento penzion je pro vás tou správnou volbou.
Dispozičně je objekt rozdělen na část restaurace s kuchyní a technickým zázemím se vstupem na prostornou zastřešenou terasu, která disponuje pergolou od firmy Gibus. v 1.NP (kotelna, předkuchyň, kuchyň, restaurace, WC muži i ženy, chodba, sklady). Hlavní vchod je umístěn v přístavbě mezipater umístěné na východní straně objektu, ze strany parkoviště. Po vstupu tímto vchodem se nachází recepce se vstupem ke schodišti níže do 1. NP/přízemí i výše do 2. NP do části se 4 hotelovými pokoji se soc. zázemím, chodbou, skladem i kanceláří se soc. zázemím. V následném mezipatře je umístěna místnost s wellness (sauna, vířivka, sprchový kout). Pokračováním po schodišti je možné se dostat do 3.NP s dalšími 4 hotelovými pokoji se soc. zázemím, z nichž jeden je se vstupem na balkon. V daném podlaží je umístěna chodba a úklidová místnost. Z podesty schodišťového prostoru ve 3.NP je rovněž zajištěn dveřmi přístup na schodiště vedoucí do bytové jednotky v podkroví. Bytovou jednotku lze dispozičně označit jako 4+1. Za vstupním schodištěm je umístěna chodba, ze které je vstup do ložnice, kuchyně, koupelny a obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice s velmi pěkným výhledem do výše zmiňovaného údolí. Z obývacího pokoje jsou přístupné i 2 protilehlé ložnice.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost je skutečně jedinečná a nabízí zcela exkluzivní ubytování pro náročné klienty. https://hotelkaterina.dachi.cz/
Cena:
cena na dotaz
cena na vyžádání v RK

Kontaktujte poradce

Pošlete dotaz k nabídce

Napište poradci pro další informace či domluvení prohlídky.
Odesláním formuláře souhlasíte s ochranou osobních údajů.

Parametry nemovitosti

  • Číslo nabídky:18708
  • Užitná plocha:1181 m2
  • Umístění :Na Valech, Znojmo
  • Stav objektu :velmi dobrý
  • Konstrukce :cihlová
Jsme tady s Vámi už 32 let.
Máme nejširší nabídku v Olomouci a okolí.
Stará se o Vás tým 15 odborníků.
Jsme DACHI.
aktuálních nabídek
780
aktuálních nabídek
prodaných nemovitostí
3850
prodaných nemovitostí
realizovaných pronájmů
5269
realizovaných pronájmů
realizovaných projektů
33
realizovaných projektů

Chcete mít přehled o novinkách ze světa realit?

Realitní kancelář DACHI s. r. o.

telefon
TELEFON
+420 736 532 201
email
E-MAIL
dachi@dachi.cz
adresa
NAVŠTIVTE NÁS NA ADRESE
Ztracená 34, 779 00 Olomouc